Mijn sexualiteit

In plaats van een mooi erotisch verhaal te schrijven leek het me dit keer eens leuk om een persoonlijk verhaal over mezelf te schrijven hoe ik mijn sexualiteit ervaar. Dus geen fictief verhaal maar een leuk verhaal over al mijn geiligheid! 🙂

Laat ik beginnen mezelf te omschrijven:
Leeftijd: 32 jaar, blank, hetero
Lengte: 1.82m,
Kleur haar: Donkerblond, kort.
Gewicht: 76 kilo
Slappe lul: 8 cm Omtrek: 9 cm
Stijve lul: 13,5 cm Omtrek: 11 cm (Stijf wijkt hij een beetje af naar links wat ik wel leuk vind).

Persoonlijke situatie:
Op redelijk jonge leeftijd kwam ik er al achter dat ik een sterke drang naar exhibitionisme heb. Ik heb dan ook lange tijd thuis voor het raam m’n lul aan vrouwelijke voorbijgangers laten zien wat ik altijd erg leuk vond om te doen, later ben ik hiermee gestopt.
Ook met vriendinnen vond ik het altijd leuk om buiten sex te hebben met de kans om betrapt te worden.
Momenteel heb ik geen sexpartner en probeer ik het masturberen zo leuk mogelijk voor mezelf te houden. Ik heb daar wel grappige rariteiten voor die ik leuk vind om te doen.

Rariteiten:
– Zo ga ik met een erectie op bed liggen en bel dan een goede vriendin op om gezellig mee te kletsen die niet weet dat ik me lig af te trekken.
-Als er meiden in onze straat staan ter hoogte van de
wc ga ik snel naar de wc, doe m’n broek naar beneden en begin staand aan m’n lul te trekken tot hij stijf is. Vervolgens doe ik de klep van de wc dicht en ga ik er bovenop zitten. Als ik me dan aftrek hoor je het tikken van m’n ballen op de klep van de wc, dit lukt het beste met een ontspannen balzak. Het wc-raampje staat bijna altijd open en ik trek me steeds sneller en harder af in de hoop dat ze mij horen.
-Als ik na het stappen bijna thuis ben fiets ik nog een rondje door de buurt met m’n lul uit mijn broek waar ik dan mee speel. Voordat ik dan naar binnen ga trek ik me aan de overkant van de straat bij het gras af tot ik klaarkom.

Later in dit verhaal zal ik precies uitleggen hoe ik me thuis altijd aftrek.

Naaktstrand:
Het allerleukste vind ik om ’s zomers naar het naaktstrand te gaan om mezelf te laten zien.
Hier volgt een leuke ervaring waar ik me zometeen in dit verhaal op aftrek:

Ik loop naakt over het naakt(gedoog)strand langs de waterlijn met de zee als er 2 geklede vrouwen mij tegemoet komen lopen. Ik loop op een manier zodat m’n piemel lekker op en neer wiebelt. Het ziet er grappig uit en het is best wel opwindend.
De vrouw die aan de rechterkant loopt vind ik het knapst en ik loop in tegengestelde richting langs haar zijde. Met elke stap die ik zet bungelt mijn piemel vrolijk op en neer, en terwijl ik langs hun loop kan de vrouw het niet laten om er even naar te kijken. Het is heel intiem om haar van zo dichtbij naar m’n bungelende piemel te zien kijken. Ze stopt met praten en ik zie dat ze er van schaamte om moet lachen, en met haar hand voor haar gezicht wappert omdat ze het er warm van krijgt.

Het is een gedoogstrand, gekleed en naakt ligt er door elkaar. Ik geniet van alle vrouwelijke rondingen, al dan niet naakt. Het maakt m’n hoofd op hol, ik krijg er geen stijve van maar er komt de hele middag voorvocht uit m’n lul. Regelmatig veeg ik het even met m’n duim eraf om te voorkomen dat er een hele sliert aan m’n piemel hangt. Het vocht veeg ik aan m’n bovenbeen af, als ik de zee in ga gaat het er wel weer vanaf.
Ik zorg er ook voor dat ik zelf aantrekkelijk ben om naar te kijken. Ik scheer mijn balzak en lul altijd kaal en trim mijn schaamhaar kort zodat alles goed zichtbaar is en mijn lul wat langer lijkt. Ik zorg er ook voor dat ik geen overbodig lichaamshaar heb en doe ook altijd een lekker luchtje op voor meer aandacht. Het komt meerdere keren op zo’n dag voor dat ik langs meiden loop die dan naar m’n lul kijken, ik vind dat erg opwindend. 🙂

Als ik ’s avonds weer thuis ben na zo’n dagje strand heb ik een enorme behoefte om te masturberen. Ik gebruik geen sexspeeltjes, dat is niet mijn ding. Ik vind het gewoon lekker om met de hand te rukken. Zoals eerder gezegd zal ik precies vertellen hoe ik dat thuis altijd doe.

Positie:
Ik masturbeer altijd op de wc. Met m’n broek naar beneden ga ik achterstevoren op de wc-bril zitten, met m’n benen wijd om de pot. Ik vind dat fijn omdat m’n ballen dan lekker vrij hangen en ik lekker kan zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *