Ik 41 jaar en gescheiden na een huwelijk van 12 jaar had een leuke vrouwelijke collega. Toen mijn ex-vrouw besloot om te scheiden hield ik dit op de werkvloer nog even stil. Echter nadat mijn ex-vrouw 2 weken bij mij weg was stond ik na een middag dienst een sigaret te roken en kwam de desbetreffende vrouwelijke collega mij aflossen. Ik heb altijd al een band met haar gehad maar er was nog nooit iets gebeurd tussen ons. We raakte met elkaar in gesprek en tijdens het gesprek zij zei wat is er aan de hand? Ik gaf aan dat er niets aan de hand was want ik ben tenslotte haar leidinggevende en deel niet snel privé zaken op de werkvloer. Maar nadat zij driemaal bleef doorzeuren brak ik en vertelde haar dat ik in scheiding lag. Zij vroeg aan mij waar ik nu verbleef en gaf aan tijdelijk in een woning van een vriend van mij te zitten. Nadat het gesprek wat vorderde en er andere collega’s binnenkwamen beëindigden wij het gesprek.

Ik reed naar huis en op de snelweg ging mijn telefoon het was de collega en vroeg of het goed was als ze even langskwam want het was toch rustig. We hebben die nacht verder met elkaar gesproken en ja ik had eigenlijk een tijdje het gevoel van die zou ik wel eens in me bed willen hebben, maar ook deze nacht gebeurde er niets. Tijdens haar 3e nachtdienst besloot ik maar om de stoute schoenen aan te trekken in afwachting van haar reactie en zoende haar vol op de mond, zij beantwoorde mijn zoen gretig en onze tongen vonden elkaar. Ik had dit niet verwacht aangezien zij nog in een relatie zat, waarvan ik wel wist dat die niet goed ging maar toch. De vrijdag daarop hadden wij een klein feestje georganiseerd met wat collega’s ik en de collega zouden overdag boodschappen doen. Toen zij haar kinderen naar school had gebracht kwam zij mijn kant op en nadat zij binnen was wisten onze tongen elkaar weer goed te vinden. Het duurde niet lang of onze kleren lagen ergens op de grond en we belande samen in bed. Ik heb haar die ochtend keihard geneukt en ze gaf aan dat het heel lang geleden was dat ze zo lekker geneukt had. Uiteindelijk besloot zij haar relatie te beëindigen en trokken wij steeds meer naar elkaar toe. Dit mondde uiteindelijk uit en heftige neukpartijen op het werk en thuis.

Zo zaten wij samen in de nachtdienst en kwamen wij op een terrein wat normaal redelijk rustig is ‘s nachts. Nou deze nacht bleef het niet rustig op het terrein want de geilheid ruik je nog steeds daar. Wij reden die nacht het terrein op en konden eigenlijk al de hele nacht niet van elkaar afblijven. Op het terrein zette ik onze dienst voertuig stil en begonnen elkaar heftig te zoenen en belande mijn hand tussen haar benen. Ik opende haar gulp zodat mijn hand in haar broek verdween en ik voelde al een flinke natte plek op haar string. Zij opende ook mijn broek en haalde al redelijk snel mijn keiharde lul eruit en begon er heerlijk mee te spelen. Ik maakte haar broek helemaal los zodat ik heerlijk met haar gladde kutje kon spelen en ze genoot er heerlijk van. Op het moment dat ze bijna ging klaarkomen drukte zij mijn hand weg en dook voorover om mij goddelijk te pijpen. Ik gaf aan dat ze dit niet te lang moest doen anders zou ik heel snel klaarkomen. Ik duwde haar weg en stapte uit en maakte haar deur ook open en trok haar uit de auto. Ik legde haar op de motorkap en trok haar broek en string uit, ik had nu in het maanlicht prachtig uitzicht op haar heerlijke billen. Ik drukte haar benen iets uit elkaar en drukte mijn harde lul tussen haar lippen en drukte mijn lul bij haar naar binnen. Zij genoot hier zo enorm van dat ze maar bleef roepen neuk me lieverd ja neuk me spuit mij vol. Nou dit hoefde zij maar 1x te zeggen en als eerst kwam zij met luid gehijg en gekreun klaar waarna ik haar heerlijk vol spoot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *